Пошук по сайту:                    У базі 1166 записів.
За підтримки:

   Залиште запитання:
   
   


Корисна інформація
Австралія  (5) Австрія  (14) Аргентина  (2) Бельгія  (4) Болгарія  (11) Великобританія  (6) Греція  (15) Данія  (1) Держава Кувейт  (12) Естонія  (7) Єгипет  (4) Ізраїль  (19) Ірландія  (13) Іспанія  (17) Італія  (15) Канада  (8) Киргизька республіка   (9) Кіпр  (7) Королівство Таїланд  (11) Латвія  (10) Литва  (4) Люксембург  (5) Мальта  (6) Нідерланди  (14) Німеччина  (31) Нова Зеландія  (6) Норвегія  (4) ОАЕ  (10) ПАР  (5) Польща  (63)   Португалія  (8) Республіка Білорусь  (9) Республіка Кенія  (2) Республіка Кот-д-Івуар  (2) Республіка Ліберія  (4) Республіка Мальдіви  (2) Республіка Сейшелли  (3) Республіка-островів-Фіджі  (2) Росія  (12) Румунія  (5) Сирія  (4) Словаччина  (5) Словенія  (2) США  (11) Туреччина  (7) Угорщина  (10) Фінляндія  (9) Франція  (6) Хорватія  (7) Чехія  (13) Швейцарія  (2) Швеція  (8) Японія  (4)

 
Стартова » База даних по країнам » Росія » Робота

Росія

 


Робота

Іноземні громадяни, які не потребують візи для в’їзду на територію Росії, мають звернутися до органів Міграційної Служби для отримання дозволу на роботу особисто або через організацію, яка приймає на роботу іноземних громадян, або через іншу особу, яка діє на підставі доручення. Термін оформлення дозволу на роботу для ніоземних громадян, які не потребують візи для в’їзду на територію Росії - 10 робочих днів.

Для оформлення дозволу на роботу необхідно надати такі документи:

- заяву про видачу дозволу на роботу (з наклеєною кольоровою фотографією);
- документ, який підвтерджує особу іноземного громадянина;
- міграційна картка;
- документ про сплату за розгляд документів на оформлення дозволу на роботу (1000 російських рублів).

Детальна інформація про процедуру оформлення дозволу на роботу на сайті Федеральної міграційної служби Російської Федерації - www.fms.gov.ru/documents/withoutvisa

Іноземним громадянам, які отримали дозвіл на роботу, дозволяється працювати лише в межах території РФ вказаної в дозволі на роботу. Протягом 30 днів вони повинні надати в органи Міграційної Служби медичні довідки про відсутність захворювання на наркоманію та інфекційні хвороби. В разі видачі дозволу на роботу на період понад 90 днів іноземний громадянин має надати довідку про відсутність зараження ВІЛ.

Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.