Пошук по сайту:                    У базі 1163 записів.
Стартова » База даних по країнам » Республіка-островів-Фіджі » Віза на Фіджи.

Республіка-островів-Фіджі

 


Віза на Фіджи.

Для поїздки на Фіджі громадянам України не потрібно отримувати візу заздалегідь. При перетині кордону Фіджі в закордонний паспорт безкоштовно ставиться штамп дозволу на в’їзд і перебування в країні терміном на 4 місяці.

Необхідні документи

Для отримання дозволу на в’їзд необхідно мати з собою:

- Діючий закордонний паспорт з терміном дії не менше 6 місяців після передбачуваного від’їзду з Фіджі (в’їхати в країну можна і з документом, чий термін дії закінчується в ході поїздки, але тільки за попередньо отриманим дозволом від Міністерства імміграції Фіджі);

- Зворотні квитки до місця постійного проживання (у разі в’їзду на територію Фіджі не з України, а з іншої держави, і повернення на територію України через третю країну, можуть попросити пред’явити всі необхідні квитки);

- Докази наявності достатніх фінансових коштів на весь період перебування на території Фіджі (на період дії візи).

Діти до 16 років вписуються у візу батьків (матері). Безвізовий транзит не дозволений.

Продовження візи

Продовження візи (до 6 місяців) можливо на території Фіджі за адресою:

Immigration Dept, Level 3, Suvavou House, Victoria Parade, Suva. tel: 331 2622.

Поштова адреса: PO Box 2224, Government Buildings, Suva, Fiji.

http://travelworld.org.ua/visa/fiji/


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.