Пошук по сайту:                    У базі 1158 записів.
Стартова » База даних по країнам » Норвегія » Програма Au pair в Норвегії.

Норвегія

 


Програма Au pair в Норвегії.

Last updated: 30.05.2011 // Система Au-Pair має на меті культурний обмін. Проживаючи в норвезькій сім'ї в якості Au- Pair, молоді люди можуть поліпшити свої мовні навички і знання про Норвегію і норвезьке суспільство. У свою чергу, Au Pair надає певні послуги, наприклад, виконує легку хатню роботу і доглядає за дітьми приймаючої сім’ї.

Для отримання дозволу на проживання в якості Au-Pair заявник має повернутися до своєї країни наприкінці свого перебування у Норвегії, та обставини у його/її країні повинні також вказувати на те, що він/вона матиме можливість повернутися. Окрім того, заявник повинен бути віком від 18 до 29 років.

Список документів
Титульний лист, який заявник отримує електронною поштою у вигляді PDF-додатку після реєстрації заяви та бронювання дня і часу для подачі документів на Порталі для заяв. Це електронне повідомлення може іноді мати заголовок "Application received”(Вашу заяву отримано);
1 фотокартку паспортного зразка, зроблену протягом останніх трьох місяців;
оригінал паспорта і ксерокопії використаних сторінок. Зауважте, що в паспорті має бути принаймні дві вільні сторінки з позначкою "ВІЗИ /VISAS";
Ксерокопія усіх 16 сторінок внутрішнього паспорта для громадян України та національна ідентифікаційна картка для громадян Молдови;
Поліс медичного страхування, який покриває витрати на повернення додому у випадку хвороби, травми або смерті протягом всього періоду перебування заявника в Норвегії в якості Au-Pair;
Стандартний договір Au-Pair, підписаний заявником і приймаючою сім’єю;
Будь ласка, заповніть і підпишіть: Important information on rights and obligations for au pairs and their host families (Важлива інформація про права та обов'язки Au-Pair та приймаючої сім'ї);
Копія паспортів членів приймаючої сім'ї;
На ваш власний розсуд: довіреність на ім’я приймаючої сім'ї;

Ви можете також додати такі документи:
документ, який засвідчує ваше законне проживання в країні подачі заяви протягом останніх шести місяців, якщо ви подаєте заяву за межами країни вашого постійного проживання;
якщо у приймаючій сім'ї є лише один з батьків, ви повинні надати документ, що засвідчує частку його/її обов’язків по догляду і контролем за дитиною (дітьми).

Будь ласка, позначте галочками документи у Списку 3 (див. посилання серед "Необхідні документи" у стовпчику справа), які ви додаєте, та принесіть цей список разом з документами.
http://www.norway.com.ua/studywork/1064107710851075107710851089110010821110-1074111010791080-10901072-1110108510961110-1076108610791074108610831080/105610861073108610901072-1110-10851072107410951072108510851103/Au-pair-UKR/

Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2015 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.