Пошук по сайту:                    У базі 1161 записів.
За підтримки:

   Залиште запитання:
   
   


Корисна інформація
Австралія  (15) Австрія  (14) Аргентина  (1) Бельгія  (4) Болгарія  (11)   Великобританія  (6) Греція  (15) Данія  (1) Держава Кувейт  (12) Естонія  (7) Єгипет  (4) Ізраїль  (19) Ірландія  (13) Іспанія  (17) Італія  (15) Канада  (8) Киргизька республіка   (9) Кіпр  (7)   Королівство Таїланд  (11) Латвія  (10) Литва  (4) Люксембург  (5) Мальта  (6) Нідерланди  (14) Німеччина  (30) Нова Зеландія  (6) Норвегія  (3) ОАЕ  (10) ПАР  (5) Польща  (57) Португалія  (8) Республіка Білорусь  (8) Республіка Кенія  (2) Республіка Кот-д-Івуар  (2) Республіка Ліберія  (4) Республіка Мальдіви  (2) Республіка Сейшелли  (3) Республіка-островів-Фіджі  (2) Росія  (11) Румунія  (5) Сирія  (4) Словаччина  (5) Словенія  (2) США  (10) Туреччина  (6)   Угорщина  (10) Фінляндія  (9) Франція  (6) Хорватія  (7) Чехія  (13) Швейцарія  (2) Швеція  (8) Японія  (4)

 
Стартова » База даних по країнам » Ізраїль » Як виїхати на роботу до Ізраїлю.

Ізраїль

 


Як виїхати на роботу до Ізраїлю.

Працевлаштування за кордоном - тривалий і складний процес, що вимагає оформлення безлічі документів. Щоб виїхати на роботу в Ізраїль і отримати максимум позитивних вражень від діяльності в іншій країні, грунтовно ознайомитися з усіма необхідними питаннями.
Вам знадобиться

- агентство з працевлаштування в Ізраїлі;
- Дозвіл на роботу;
- Робоча віза категорії В-1.
Інструкція
Щоб працевлаштуватися в Ізраїлі, отримаєте дозвіл на роботу, а також робочу візу категорії В-1. Інформацію щодо можливого працевлаштування отримаєте в ізраїльському агентстві в вашому місті, провідному набір персоналу для компаній або приватних осіб в своїй країні. Зупинивши свій вибір на якомусь підприємстві, вимагайте у агентства надати вам завірену копію ліцензії даної організації на працевлаштування іноземних громадян. Так ви убезпечите себе від зайвих проблем із владою.
Спектр робочих областей для іноземних громадян досить різноманітний. Ізраїль залучає до роботи осіб, готових надавати послуги догляду на дому, трудитися в будівництві, сільському господарстві тощо Робоча віза видається вам для здійснення трудової діяльності за обраним напрямом (воно офіційно прописується) і ви не вправі її змінити.
Запит на отримання робочої візи можете надіслати в МВС Ізраїлю самостійно. Також цим питанням може зайнятися агентство з працевлаштування або роботодавець. Коли дозвіл буде отримано, віза оформляється в Посольстві Ізраїлю на території вашої країни протягом п'яти робочих днів.
Ніякі документи (частину документів) по факсу, електронною або звичайною поштою на робочу візу не приймаються. В Посольство з'явитеся особисто для проходження співбесіди. З собою майте наступні документи: завірена довідка про несудимість, медична довідка, декларацію про зняття відбитків пальців і фотографії, заповнену заяву на отримання візи та дві фотографії на паспорт.
Дотримуйтесь всі терміни, зазначені у виданій вам візі. При необхідності продовження робочої візи, зверніться із заявою в управління по роботі з населенням Міністерства внутрішніх справ Держави Ізраїль.
Корисні поради

Обов'язково перевірте ліцензію у організації, яка здійснює прийом вас на роботу. Якщо виявиться, що її немає, то ви можете бути депортовані з країни з подальшим накладенням заборони на в'їзд.

http://yak-prosto.com/yak-vihati-na-robotu-do-izralyu/



Коментарі


галина    03.04.2013 13:28

добрий день! скажіть будь ласка чи є у мене шанс поїхати по робочій візі В-1 я вже була один раз по В-1 приїхала в 2006 році

Модератор

Всі питання на рахунок видачі віз та оформлення документів вирішує посольство.


галина   03.04.2013 15:09

добрий день!чи можна їхати в ізраїль другий раз приїхала в 2006 році по візі в-1 чи можу яїхати у 2013році по візі в-1

Модератор

Якщо не було депортації тоді можна відкривати нову візу. проте остаточне рішення завжди лишається за посольством.


Ярослав   11.06.2013 19:56

Добрий день. Чи можете підказати організацію яка допоможе виїхати на роботу до ізраїлю. у якої є усі необхідні права і ліцензії.

Модератор

Ні.Ми не надаємо такої інформації.Якщо Вас цікавить процедура перевірки посередника в загальному телефонуйте на номери нашої гарячої лінії.


Юля   07.01.2014 14:09

Мені пропонуть зробити візу В1 в Ізраілі від фабрики, чи вони дійсно млжуть іі зробити чи є тільки певні види діяльності, що мають право давати візу В1?

Модератор

Наступна інформація на сайті МЗС Ізраїля: B/1 Рабочая виза Эта виза предназначена для лиц, прибывающих в Израиль для работы на ограниченный период времени. Эта виза дается, среди прочего экспертам и художникам, и предоставляется исключительно с санкции Министерства внутренних дел. Комиссионный сбор оплачивается соискателем, когда заявка подается в один из офисов управления регистрации населения МВД Израиля. После получения санкции МВД, израильская миссия по месту жительства выдаст визу B/1 рабочей визы при условии прохождения собеседования и предоставления следующих документов: Заверенного сертификата о благонадежности (отсутствии судимости) Документа о прохождении медицинского осмотра в клиниках или больницах, признанных миссией (в частности, осмотр должен дать негативные результаты тестов на туберкулез, гепатит и СПИД) и результатов анализов крови. Заявления о взятии отпечатка пальца (Государство Израиль начало брать отпечатки пальцев у иностранных рабочих, которые въезжают в страну на работу) и фотографии. Двух фотографий паспортного формата Квитанции об уплате пошлины (нажмите здесь, чтобы открыть таблицу сборов). Срок действия рабочей визы B/1 будет определяться в соответствии с инструкциями Министерства внутренних дел. Работник должен въехать в Израиль в течение периода времени, указанного в визе, и оставаться в стране в течение указанного там срока. Лицо, получившее такую визу, может обратиться за ее продлением в одно из местных отделений управления регистрации населения МВД Израиля. http://mfa.gov.il/MFARUS/ConsularServices/Pages/ConsularServiceVisas.aspx#6 Окрім того, є також додаткова цікава інформація: http://ubr.ua/labor-market/ukrainian-labor-market/rabota-v-izraile-kogo-jdut-na-zemle-obetovannoi-263999


Люба   29.04.2015 10:17

Доброго дня.Якщо звернутися в МЗС Ізраіля про робочу візу В-1.Чи можуть вони зробити відмову або депорт.Мені 46 років.Я хочу бути на святій землі і працювати.

Модератор

Вони можуть Вам відмовити. Депортувати - лише в разі візового порушення.


галина   28.04.2015 09:31

Скажіть будь-ласка:якщо чоловік там працює як мені до нього виїхати в гості?теж треба звертатись у посольство і предявляти докази?які саме? Дякую...

Модератор

Вся інформація на сайті Посольства Ізраїлю http://embassies.gov.il/kiev/ConsularServices/Pages/InfoUkrCitizens.aspx


Дмитрия   12.04.2015 16:28

Доброго дня я 10.04.15прилетив в Израиль як турист мав заброньований оплачений номер в готели но мене ничого напитаючи повернули назад и поставили якийсь штамп в паспорти.Як мени дияти дальше ?

Модератор

Ви можете оскаржити рішення ізраїльських прикордонникі ву адміністративному порядку.


Ігор   26.04.2015 12:57

Доброго дня. Скажіть будь-ласка, зараз я знаходжуся в своєї сестри в Італії другий місяць по туристичній візі. Чи можу я з Італії поїхати до родича в Ізраїль не повертаючись на Україну?

Модератор

Так, можете.


Андрій   22.04.2015 10:29

Доброго дня, я планую поїхати до друга в гості приблизно на 80 днів, які мені потрібно мати при собі документи щоб прикордонна служба Ізраїлю мене пропустила. За кордон їду перший раз тому хвилююсь.

Модератор

Вся інформація доступна тут http://embassies.gov.il/kiev/ConsularServices/Pages/InfoUkrCitizens.aspx


Светлана   17.04.2015 20:47

Добрий день. Чи можете підказати організацію яка допоможе виїхати на роботу до ізраїлю. у якої є усі необхідні права і ліцензії.

Модератор

Ми не надаємо таких рекомендацій. Самостійно перевірити наявність ліцензії у обраного посередника можна на сайті Державної служби зайнятості. http://www.dcz.gov.ua/control/uk/publish/category;jsessionid=F3F990D24ADE2A4A38B5970D4CC2A734?cat_id=284080


оксана   07.04.2015 18:21

Добрий день.в 2012 році,я перебувала в Ізраілі три місяці як турист.повернулась в украіну в свій термін.через 1 місяць я знову взяла квиток до ізраілю,та на паспортному контролі мене повернули до дому.і поставили штамп "вьезд запрещен" іздила я в гості до знайомоі,лікувала шкіру на мертвому морі.Минуло три роки.Тепер хочу спробувати відкрити візу категоріі В1.подати запрос на дозвіл вьіхати до краіни.як все вірно потрібно зробити,щоб дозволили вьіхати в краіну

Модератор

За уточненням такої інформації зверніться у Посольство Ізраїлю. http://embassies.gov.il/kiev/ConsularServices/Pages/InfoUkrCitizens.aspx


Віра   03.04.2015 17:47

Доброго дня мені 26років і я хочу виїхати в Ізраїль щоб проживати.Які потрібні для цього документи.дякую

Модератор

Перелік усіх документів на сайті Посольства Ізраїлю в Україні. http://embassies.gov.il/kiev/ConsularServices/Pages/InfoUkrCitizens.aspx


штемберг володимир   01.04.2015 21:31

скажіть будьласка який термін часу потрібно щоб оформити документи для виїзду в ізраіль на пмж і які потрібно документи якщо мій дід був єврейом і чи можливо таке .......дякую..

Модератор

Усю необхідну Вам інформацію шукайте на саті Посольства Ізраїлю в Україні. http://embassies.gov.il/kiev/Pages/default.aspx


Мирослав   20.03.2015 14:37

Підкажіть, будь ласка,реальне агенство по працевлаштуванні в Ізраїлі та оформлення робочої візи!Дякую!

Модератор

Ми не надаємо таких консультацій.


Илля   22.02.2015 18:12

Хочу виїхати в Ізраїль на роботу ,Скільки часу потрібно для оформлення усіх документів ,якщо в тебе буде дозвіл на роботу.Скільки це буде коштувати?

Модератор

Таку інформацію потрібно уточняти у Посольстві Ізраїлю в Україні.


Оксана   26.02.2015 17:15

якщо я маю біометричний паспорт , я можу виїхати на роботу в ізраїль на 60 днів без візи?

Модератор

Ні, не можете.


Діма   21.02.2015 03:21

Доброй ночі я хочу спитати вас,на скільки років найбільше можна ихать на роботу по контракту в Ізраиль

Модератор

Уточнюйте таку інформацію у Посольстві. http://embassies.gov.il/kiev/Pages/default.aspx


Мария   19.02.2015 15:28

Подскажите пожалуйста! У меня такая ситуация: я проживала в Израиле с2001 по2003 год, приехала туда по приглашению, но потом осталась там не легально(( с страны в итоге выехала сама, мне поставили в паспорт какой то черный штамп, но кажется это была не депортация?)) Сейчас у меня новая фамилия и новый паспорт. Так вот хочу спросить у вас совета, можно ли мне теперь пытаться открыть рабочую визу или я там осталась в "черных списках"?...

Модератор

Вам варто подати документи на одержання робочої візи, щоб працювати в Ізраїлі легально. Однак ми не можемо прогнозувати, як буде розглядатись Ваша візова анкета у Посольстві.


Лілія   17.02.2015 11:15

Доброго дня!Мені 31 рік,я хочу виїхати в Ізраїль на тривалий час на роботу,правда у мене є в паспорті просрочена американська студентська віза.Підскажіть як мені діяти.

Модератор

Ваша прострочена віза не повинна стати підставою відмови в одержанні робочої візи в Ізраїль.


Вадим   08.02.2015 19:00

Добрий день скажіть будь ласка. Я був в Ізраїлі 3 місяця по гостьовій візі через скільки часу мені можна вїзджати знову до Ізраілю але вже як турист, Дякую

Модератор

Для поїздки в Ізраїль, що не перевищуватиме 90 днів протягом півріччя віза не потрібна.http://embassies.gov.il/kiev/ConsularServices/Pages/InfoUkrCitizens.aspx


Ольга   22.12.2014 11:43

Мені 56 років, мої знайомі в Ізраїлі зацікавлені прийняти мене на роботу. Але в агенстві в Ізраїлі дали відмову через вік (їм підходить лише до 54р). Підкажіть, яким чином можна отримати дозвіл на роботу.

Модератор

На жаль,рішення про видачу дозволу на роботу приймає лише МВС Ізраїля або роботодавець чи агенство.Вплинути на таке рішення неможливо. Порадьтесь із вашими знайомими, що робити в такому випадку.


ангеліна   25.05.2014 18:19

Мені 55роки медпрацівник (провізор)чи є шанс виїхати на роботу в Ізраїль домогосподаркою.

Модератор

Ми не допомагаємо у працевлаштуванні. Ви можете прочитати про види роботи та про робочу візу в Ізраїль на сайтах: http://ubr.ua/labor-market/ukrainian-labor-market/rabota-v-izraile-kogo-jdut-na-zemle-obetovannoi-263999 http://mfa.gov.il/MFARUS/ConsularServices/Pages/ConsularServiceVisas.aspx#6


василь   28.10.2014 21:04

я хочу поїхати в ізраїль на роботу до знайомих але потрібна робоча віза як її виробляти де і скільки потрібно грошей я з Тернополя куди звиртатись?

Модератор

Інформацію щодо оформлення віз Ви можете дізнатись на сайті посольства Ізраїля в Україні: http://embassies.gov.il/kiev/AboutTheEmbassy/Pages/About-the-embassy.aspx Робоча віза В-1 http://mfa.gov.il/MFARUS/ConsularServices/Pages/ConsularServiceVisas.aspx#6


ГАЛИНА   30.10.2014 15:21

Добрий день! Скажіть,будь-ласка, я була в Ізраїлі 5 років.Після смерті мого підопічного , я повернулася на Україну.Чи маю я право ще раз відкрити робочу візу? Мені 55 років.

Модератор

Ви маєте право відкривати візу,якщо не порушували візовий режим ,та коли будете мати роботодавця і нову роботу в Ізраїлі.


вадім   02.11.2014 22:32

мені 20.громадянин України.які документи треба щоб виїхати в ізраїль??

Модератор

http://embassies.gov.il/kiev/ConsularServices/Pages/InfoUkrCitizens.aspx


Галя   24.09.2014 16:13

Українцям віза не потрібна? Чи для роботи все-таки потрібна?

Модератор

З 9.02.2011 набув чинності договір про безвізовий режим (тип віз В2) між Ізраїлем та Україною. Без візи можна провести в Ізраїлі не більше 90 днів протягом півріччя календарного року Після приїзду в країну в закордонний паспорт ставиться штамп про прибуття. Починаючи з 9.02.2011 кожен громадянин України, який є власником закордонного паспорта України, а не проїзного документа, і який поїде до Ізраїлю з гостьовою, туристичною метою, на лікування або по бізнесу (тип віз В2) не повинен звертатися до Посольства Ізраїлю в Україні за отриманням в'їзної візи в Ізраїль. Безвізовий режим не є гарантією в'їзду в Ізраїль, так як остаточне рішення про це приймають прикордонні служби Держави Ізраїль. Кожен громадянин України для того, щоб в'їхати до Держави Ізраїль повинен буде підтвердити мету свого візиту в країну. - Незважаючи на договір про безвізовий режим між двома країнами, всі громадяни України, метою візиту/в'їзду яких в Ізраїль є робота (тип візи В1), навчання (тип візи А2) та інші типи віз, окрім типу візи В2, повинні звертатися до Посольства Ізраїлю в Україні для отримання даних віз. Візи як і раніше потрібні: 1. Студентам, які їдуть навчатися в ізраїльські вузи; 2. Представникам релігійних конфесій, які направляються на службу за запрошеннями релігійних установ, розташованих на Святій землі; 3. Для поїздок з метою роботи; 4. Волонтерам, що збираються безкоштовно працювати в монастирях і кібуцах. http://embassies.gov.il/kiev/ConsularServices/Pages/InfoUkrCitizens.aspx


надія   13.09.2014 12:49

Як можна самостійно подати запит на оформлення робочої візи в МВС Ізраїлю?

Модератор

Спробуйте зв язатись із цією установою особисто. http://mfa.gov.il/MFARUS/ConsularServices/Pages/ConsularServiceVisas.aspx http://mfa.gov.il/MFA/ConsularServices/Documents/ForeignWorkers2013.pdf Ministry of Industry, Trade and Labour at: 03-7347163 or 1-800-800-126.


Славік   07.09.2014 18:23

Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо я на даний час знаходжусь в Ізраїлі, як турист легально. Чи можуть мені дати робочу візу?

Модератор

В жодному посольстві чи країні не практикують того,щоб один тип візи заміняти на інший.Тим більше туристичну візу на робочу.Для легального перебування в Ізраїлі потрібно повернутись в Україну і відкривати робочу візу в ізраїль. На сайті МЗС Ізраїля Ви можете прочитати інформацію щодо оформлення робочої візи: http://mfa.gov.il/MFARUS/ConsularServices/Pages/ConsularServiceVisas.aspx#6 B/1 Рабочая виза Эта виза предназначена для лиц, прибывающих в Израиль для работы на ограниченный период времени. Эта виза дается, среди прочего экспертам и художникам, и предоставляется исключительно с санкции Министерства внутренних дел. Комиссионный сбор оплачивается соискателем, когда заявка подается в один из офисов управления регистрации населения МВД Израиля. После получения санкции МВД, израильская миссия по месту жительства выдаст визу B/1 рабочей визы при условии прохождения собеседования и предоставления следующих документов: Заверенного сертификата о благонадежности (отсутствии судимости) Документа о прохождении медицинского осмотра в клиниках или больницах, признанных миссией (в частности, осмотр должен дать негативные результаты тестов на туберкулез, гепатит и СПИД) и результатов анализов крови. Заявления о взятии отпечатка пальца (Государство Израиль начало брать отпечатки пальцев у иностранных рабочих, которые въезжают в страну на работу) и фотографии. Двух фотографий паспортного формата Квитанции об уплате пошлины (нажмите здесь, чтобы открыть таблицу сборов). Срок действия рабочей визы B/1 будет определяться в соответствии с инструкциями Министерства внутренних дел. Работник должен въехать в Израиль в течение периода времени, указанного в визе, и оставаться в стране в течение указанного там срока. Лицо, получившее такую визу, может обратиться за ее продлением в одно из местных отделений управления регистрации населения МВД Израиля.


Віктор   01.09.2014 21:15

Добрій день скажіть будьласка чи можна виїхати з Чехії до Англій по тривалому побуті

Модератор

Для того ,щоб виїхати до Великобританії потрібно отримати візу в посольств Великобританії на основі дозволу на роботу або вказати інші причини,які можуть допомогти в подальшому отриманні ПМП в цій країні.


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2015 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.