Пошук по сайту:                    У базі 1163 записів.
За підтримки:

   Залиште запитання:
   
   


Корисна інформація
Австралія  (5) Австрія  (9) Аргентина  (2) Бельгія  (4) Болгарія  (11) Великобританія  (6) Греція  (15) Данія  (1) Держава Кувейт  (12) Естонія  (7) Єгипет  (4) Ізраїль  (19) Ірландія  (13) Іспанія  (17) Італія  (15) Канада  (8) Киргизька республіка   (9) Кіпр  (7) Королівство Таїланд  (11) Латвія  (10) Литва  (4) Люксембург  (5) Мальта  (6) Нідерланди  (14) Німеччина  (31) Нова Зеландія  (6) Норвегія  (4) ОАЕ  (10) ПАР  (5) Польща  (63)   Португалія  (8) Республіка Білорусь  (9) Республіка Кенія  (2) Республіка Кот-д-Івуар  (2) Республіка Ліберія  (4) Республіка Мальдіви  (2) Республіка Сейшелли  (3) Республіка-островів-Фіджі  (2) Росія  (12) Румунія  (5) Сирія  (4) Словаччина  (5) Словенія  (2) США  (11) Туреччина  (7) Угорщина  (10) Фінляндія  (9) Франція  (6) Хорватія  (7) Чехія  (13) Швейцарія  (2) Швеція  (8) Японія  (4)

 
Стартова » База даних по країнам » Ірландія » Віза на возз`єднання з дружиною\чоловіком громадянином Ірландії\ЄС.

Ірландія

 


Віза на возз`єднання з дружиною\чоловіком громадянином Ірландії\ЄС.


Примітка:

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Заявник повинен бути віком не молодше 16 років.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії роздрукованих з сайту та підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок.
Лист-запрошення для заявника в довільній формі.
Свідоцтво про одруження
Деталі про статус чоловіка/ дружини в Ірландії:
копія усіх сторінок його/її закордонного паспорта
довідка з місця роботи чоловіка/дружини в Ірландії
Документи на підтвердження фінансового стану достатнього для утримання сім’ї на час перебування в Ірландії:
банківський рахунок чоловіка/ дружини, що перебуває в Ірландії

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

http://irishconsulate.kiev.ua/ua/vizi/viza-na-vozz-ednannya-z-cholovikom-druzhinoyu-gromadyaninom-irlandiji-evrosoyuzu


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.