Пошук по сайту:                    У базі 1166 записів.
За підтримки:

   Залиште запитання:
   
   


Корисна інформація
Австралія  (5) Австрія  (14) Аргентина  (2) Бельгія  (4) Болгарія  (11) Великобританія  (6) Греція  (15) Данія  (1) Держава Кувейт  (12) Естонія  (7) Єгипет  (4) Ізраїль  (19) Ірландія  (13) Іспанія  (17) Італія  (15) Канада  (8) Киргизька республіка   (9) Кіпр  (7) Королівство Таїланд  (11) Латвія  (10) Литва  (4) Люксембург  (5) Мальта  (6) Нідерланди  (14) Німеччина  (31) Нова Зеландія  (6) Норвегія  (4) ОАЕ  (10) ПАР  (5) Польща  (63)   Португалія  (8) Республіка Білорусь  (9) Республіка Кенія  (2) Республіка Кот-д-Івуар  (2) Республіка Ліберія  (4) Республіка Мальдіви  (2) Республіка Сейшелли  (3) Республіка-островів-Фіджі  (2) Росія  (12) Румунія  (5) Сирія  (4) Словаччина  (5) Словенія  (2) США  (11) Туреччина  (7) Угорщина  (10) Фінляндія  (9) Франція  (6) Хорватія  (7) Чехія  (13) Швейцарія  (2) Швеція  (8) Японія  (4)

 
Стартова » База даних по країнам » Ірландія » Віза на возз`єднання з чоловіком\дружиною,з батьками.

Ірландія

 


Віза на возз`єднання з чоловіком\дружиною,з батьками.

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Дана віза не дає Вам права на працевлаштування в Ірландії. Час перебування в Ірландії по гостьовій візі становить максимум 90 днів.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії роздрукованих з сайту та підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок
Лист-запрошення для заявника в довільній формі
Деталі про статус чоловіка/дружини в Ірландії:
копія усіх сторінок його/її закордонного паспорта
копія його/її реєстраційної картки (GNIB registration card)
копія його/її діючого Дозволу на роботу (Work Permit)
довідка з місця роботи Ірландії із зазначенням заробітної плати, строку працевлаштування та можливістю подовження Дозволу на роботу.
Підтвердження від домовласника (лист / договір на оренду житла, 2-3 останні оплачені рахунки за комунальні послуги)
Документи на підтвердження фінансового стану достатнього для утримання сім’ї на час перебування в Ірландії:
банківський рахунок чоловіка/дружини, що перебуває в Ірландії
копія форми Р-60 (за останній рік)
3-4 останні чеки на зарплату
Свідоцтво про одруження
З БАТЬКОМ/ МАТІР’Ю/ БАТЬКАМИ

На оформлення візи для возз’єднання з батьками може подавати дитина віком до 18 років, не одружена/не заміжня. У батька/матері/батьків повинно бути достатньо фінансових ресурсів для утримання дитини та можливість забезпечити дитину житлом.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
Заповнена в системі он-лайн візова анкета, яку можна заповнити на сайті:http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових фотографії зроблених не раніше ніж за 6 місяців (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок.
Лист-запрошення від батька/матері/батьків для заявника в довільній формі.
Деталі про статус батька/матері/батьків в Ірландії:
копія усіх сторінок його/її закордонного паспорта
копія його/її реєстраційної картки (GNIB registration card)
копія його/її діючого Дозволу на роботу (Work Permit)
довідка з місця роботи батька/матері/батьків в Ірландії із зазначенням заробітної плати, строку працевлаштування та можливістю подовження Дозволу на роботу.
Документи на підтвердження фінансового стану достатнього для утримання сім’ї на час перебування в Ірландії:
банківський рахунок батька/матері/батьків, що перебуває(-ють) в Ірландії
копія форми Р-60 (за останній рік)
3-4 останні чеки на зарплату
Свідоцтво про народження заявника (дитини).
Нотаріальний дозвіл одного з батьків (якщо один з батьків лишається в Україні) для виїзду дитини закордон.

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

http://irishconsulate.kiev.ua/ua/vizi/viza-na-vozz-ednannya-z-cholovikom-druzhinoyu-batkami


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.