Пошук по сайту:                    У базі 1163 записів.
Стартова » База даних по країнам » Ірландія » Віза на возз`єднання з чоловіком\дружиною,з батьками.

Ірландія

 


Віза на возз`єднання з чоловіком\дружиною,з батьками.

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Дана віза не дає Вам права на працевлаштування в Ірландії. Час перебування в Ірландії по гостьовій візі становить максимум 90 днів.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії роздрукованих з сайту та підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок
Лист-запрошення для заявника в довільній формі
Деталі про статус чоловіка/дружини в Ірландії:
копія усіх сторінок його/її закордонного паспорта
копія його/її реєстраційної картки (GNIB registration card)
копія його/її діючого Дозволу на роботу (Work Permit)
довідка з місця роботи Ірландії із зазначенням заробітної плати, строку працевлаштування та можливістю подовження Дозволу на роботу.
Підтвердження від домовласника (лист / договір на оренду житла, 2-3 останні оплачені рахунки за комунальні послуги)
Документи на підтвердження фінансового стану достатнього для утримання сім’ї на час перебування в Ірландії:
банківський рахунок чоловіка/дружини, що перебуває в Ірландії
копія форми Р-60 (за останній рік)
3-4 останні чеки на зарплату
Свідоцтво про одруження
З БАТЬКОМ/ МАТІР’Ю/ БАТЬКАМИ

На оформлення візи для возз’єднання з батьками може подавати дитина віком до 18 років, не одружена/не заміжня. У батька/матері/батьків повинно бути достатньо фінансових ресурсів для утримання дитини та можливість забезпечити дитину житлом.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
Заповнена в системі он-лайн візова анкета, яку можна заповнити на сайті:http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових фотографії зроблених не раніше ніж за 6 місяців (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок.
Лист-запрошення від батька/матері/батьків для заявника в довільній формі.
Деталі про статус батька/матері/батьків в Ірландії:
копія усіх сторінок його/її закордонного паспорта
копія його/її реєстраційної картки (GNIB registration card)
копія його/її діючого Дозволу на роботу (Work Permit)
довідка з місця роботи батька/матері/батьків в Ірландії із зазначенням заробітної плати, строку працевлаштування та можливістю подовження Дозволу на роботу.
Документи на підтвердження фінансового стану достатнього для утримання сім’ї на час перебування в Ірландії:
банківський рахунок батька/матері/батьків, що перебуває(-ють) в Ірландії
копія форми Р-60 (за останній рік)
3-4 останні чеки на зарплату
Свідоцтво про народження заявника (дитини).
Нотаріальний дозвіл одного з батьків (якщо один з батьків лишається в Україні) для виїзду дитини закордон.

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

http://irishconsulate.kiev.ua/ua/vizi/viza-na-vozz-ednannya-z-cholovikom-druzhinoyu-batkami


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.