Пошук по сайту:                    У базі 1163 записів.
За підтримки:

   Залиште запитання:
   
   


Корисна інформація
Австралія  (5) Австрія  (9)   Аргентина  (2) Бельгія  (4) Болгарія  (11) Великобританія  (6) Греція  (15) Данія  (1) Держава Кувейт  (12) Естонія  (7) Єгипет  (4) Ізраїль  (19) Ірландія  (13) Іспанія  (17) Італія  (15) Канада  (8) Киргизька республіка   (9) Кіпр  (7) Королівство Таїланд  (11) Латвія  (10) Литва  (4) Люксембург  (5) Мальта  (6) Нідерланди  (14) Німеччина  (31) Нова Зеландія  (6) Норвегія  (4) ОАЕ  (10) ПАР  (5) Польща  (63)   Португалія  (8) Республіка Білорусь  (9) Республіка Кенія  (2) Республіка Кот-д-Івуар  (2) Республіка Ліберія  (4) Республіка Мальдіви  (2) Республіка Сейшелли  (3) Республіка-островів-Фіджі  (2) Росія  (12) Румунія  (5) Сирія  (4) Словаччина  (5) Словенія  (2) США  (11) Туреччина  (7) Угорщина  (10) Фінляндія  (9) Франція  (6) Хорватія  (7) Чехія  (13) Швейцарія  (2) Швеція  (8) Японія  (4)

 
Стартова » База даних по країнам » Ірландія » Віза на навчання.

Ірландія

 


Віза на навчання.


Примітка:

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Усі документи подані українською/російською мовою повинні супроводжуватись перекладом на англійську мову, зробленим в бюро перекладів.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії роздрукованих з сайту та підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок.
Підтвердження про реєстрацію у коледжі/школі з вказанням предмету та курсу навчання та підтвердження про повну оплату навчання (оригінал).
Довідка з місця роботи або навчання про те, що місце роботи/навчання зберігається на час поїздки до Ірландії, чи будь-який інший документ, якщо Ви не працюєте/не навчаєтесь, що буде свідчити про вагомі підстави повернутися назад до України (володіння квартирою, машиною, інше). В довідці повинна бути подана назва та контактна інформація з місця Вашої роботи/навчання
Довідка з банку про поточний рахунок (самого заявника або спонсора).
Рекомендаційний лист та/або лист-характеристика з місця роботи/навчання.
Особистий лист-заява про пояснення мотивів поглибленого вивчення англійської мови або інших предметів за кордоном ( англ. мовою).
Сертифікат, копія залікової книжки, або будь-який інший документ, що підтверджує принаймні початковий рівень знання англійської мови.
Медична страховка, яку забезпечує навчальний заклад в Ірландії.
Нотаріальний дозвіл від батьків на виїзд дитини закордон від батьків (якщо дитина неповнолітня).

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

http://irishconsulate.kiev.ua/ua/vizi/viza-na-navchannya


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.