Пошук по сайту:                    У базі 1163 записів.
Стартова » База даних по країнам » Ірландія » Віза для ділової поїздки.

Ірландія

 


Віза для ділової поїздки.

БІЗНЕС ВІЗА

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Дана віза не дає Вам права на працевлаштування в Ірландії. Час перебування в Ірландії по гостьовій візі становить максимум 90 днів.

Увага! Документи, видані українською/ російською мовами, надаються з перекладом їх на англійську. Переклад повинен бути завірений печаткою бюро перекладів.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії роздрукованих з сайту та підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок
Лист-запрошення зі сторони Ірландії, в якому мають бути зазначені прізвище, ім’я та паспортні дані особи, яку запрошують, мета і тривалість візиту а також вказано, хто бере на себе відповідальність по забезпеченню проживання під час перебування в Ірландії.
Довідка з місця роботи зі сторони заявника, в якій мають бути зазначені його прізвище, ім’я та паспортні дані, а також посада, яку він займає. В довідці також має бути вказано ціль поїздки та хто бере на себе відповідальність по забезпеченню проживання під час перебування в Ірландії.
Довідка з банку про поточний рахунок та зарплату (якщо витрати на поїздку та перебування в Ірландії буде покривати сам заявник )
Підтвердження бронювання готелю

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.
УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Дана віза не дає Вам права на працевлаштування в Ірландії. Час перебування в Ірландії по гостьовій візі становить максимум 90 днів.

Увага! Документи, видані українською/ російською мовами, надаються з перекладом їх на англійську. Переклад повинен бути завірений печаткою бюро перекладів.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії заповнених анкет і підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок
Лист-запрошення зі сторони Ірландії, в якому мають бути зазначені прізвище, ім’я та паспортні дані особи, яку запрошують на конференцію, мета конференції , тривалість програми, а також вказано, хто бере на себе відповідальність по забезпеченню проживання під час перебування в Ірландії.
Довідка з місця роботи зі сторони заявника, в якій мають бути зазначені його прізвище, ім’я та паспортні дані, а також посада, яку він займає. В довідці також має бути вказано ціль поїздки та хто бере на себе відповідальність по забезпеченню проживання під час перебування в Ірландії.
Довідка з банку про поточний рахунок та довідка з місця роботи про зарплату (якщо витрати на поїздку та перебування в Ірландії буде покривати сам заявник)

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

http://irishconsulate.kiev.ua/ua/vizi/dilova-biznes-konferentsiya


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.