Пошук по сайту:                    У базі 1166 записів.
За підтримки:

   Залиште запитання:
   
   


Корисна інформація
Австралія  (5) Австрія  (14) Аргентина  (2) Бельгія  (4) Болгарія  (11) Великобританія  (6) Греція  (15) Данія  (1) Держава Кувейт  (12) Естонія  (7) Єгипет  (4) Ізраїль  (19) Ірландія  (13) Іспанія  (17) Італія  (15) Канада  (8) Киргизька республіка   (9) Кіпр  (7) Королівство Таїланд  (11) Латвія  (10) Литва  (4) Люксембург  (5) Мальта  (6) Нідерланди  (14) Німеччина  (31) Нова Зеландія  (6) Норвегія  (4) ОАЕ  (10) ПАР  (5) Польща  (63)   Португалія  (8) Республіка Білорусь  (9) Республіка Кенія  (2) Республіка Кот-д-Івуар  (2) Республіка Ліберія  (4) Республіка Мальдіви  (2) Республіка Сейшелли  (3) Республіка-островів-Фіджі  (2) Росія  (12) Румунія  (5) Сирія  (4) Словаччина  (5) Словенія  (2) США  (11) Туреччина  (7) Угорщина  (10) Фінляндія  (9) Франція  (6) Хорватія  (7) Чехія  (13) Швейцарія  (2) Швеція  (8) Японія  (4)

 
Стартова » База даних по країнам » Ірландія » Віза для ділової поїздки.

Ірландія

 


Віза для ділової поїздки.

БІЗНЕС ВІЗА

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Дана віза не дає Вам права на працевлаштування в Ірландії. Час перебування в Ірландії по гостьовій візі становить максимум 90 днів.

Увага! Документи, видані українською/ російською мовами, надаються з перекладом їх на англійську. Переклад повинен бути завірений печаткою бюро перекладів.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії роздрукованих з сайту та підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок
Лист-запрошення зі сторони Ірландії, в якому мають бути зазначені прізвище, ім’я та паспортні дані особи, яку запрошують, мета і тривалість візиту а також вказано, хто бере на себе відповідальність по забезпеченню проживання під час перебування в Ірландії.
Довідка з місця роботи зі сторони заявника, в якій мають бути зазначені його прізвище, ім’я та паспортні дані, а також посада, яку він займає. В довідці також має бути вказано ціль поїздки та хто бере на себе відповідальність по забезпеченню проживання під час перебування в Ірландії.
Довідка з банку про поточний рахунок та зарплату (якщо витрати на поїздку та перебування в Ірландії буде покривати сам заявник )
Підтвердження бронювання готелю

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.
УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Дана віза не дає Вам права на працевлаштування в Ірландії. Час перебування в Ірландії по гостьовій візі становить максимум 90 днів.

Увага! Документи, видані українською/ російською мовами, надаються з перекладом їх на англійську. Переклад повинен бути завірений печаткою бюро перекладів.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії заповнених анкет і підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок
Лист-запрошення зі сторони Ірландії, в якому мають бути зазначені прізвище, ім’я та паспортні дані особи, яку запрошують на конференцію, мета конференції , тривалість програми, а також вказано, хто бере на себе відповідальність по забезпеченню проживання під час перебування в Ірландії.
Довідка з місця роботи зі сторони заявника, в якій мають бути зазначені його прізвище, ім’я та паспортні дані, а також посада, яку він займає. В довідці також має бути вказано ціль поїздки та хто бере на себе відповідальність по забезпеченню проживання під час перебування в Ірландії.
Довідка з банку про поточний рахунок та довідка з місця роботи про зарплату (якщо витрати на поїздку та перебування в Ірландії буде покривати сам заявник)

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

http://irishconsulate.kiev.ua/ua/vizi/dilova-biznes-konferentsiya


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.