Пошук по сайту:                    У базі 1167 записів.
Стартова » База даних по країнам » Ірландія » Типи віз.

Ірландія

 


Типи віз.

ТИПИ ВІЗ

Ділова (бізнес/конференція)
Робоча
Віза на возз’єднання (з чоловіком (дружиною)/батьками)
Віза на возз’єднання(з чоловіком (дружиною) громадянином Ірландії/Євросоюзу)
Віза на навчання
Гостьова
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УСІХ ТИПІВ ВІЗ
Анкети / Електронні анкети

На даний час нова система заповнення анкет в електронному режимі (он-лайн) впроваджена в Україні і діє для усіх типів віз. Анкети заповнені від руки не дійсні і розглядатися не будуть.

Заявник повинен заповнити анкету в електронному режимі перед тим, як подавати документи на візу у Консульство
Як заповнити анкету в системі он-лайн

Інструкція для заповнення анкети в електронному вигляді Анкети можна заповнити зайшовши на сайт: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
Документи, що подаються разом з анкетою:

У разі подачі фальшивих документів або неправдивої інформації візова анкета розглядатися не буде.
Заявник повинен бути готовим до того, що достовірність наданої ним інформації та документів будуть перевірятися.
Копії усіх документів повинні супроводжуватися перекладом на англійську мову та представлені їх оригінали.
Будь-ласка, зробіть фотокопії усіх тих документів, які Ви бажаєте залишити собі. В іншому разі оригінал залишається у Консульстві без подальшого повернення.
Разом з анкетою Ви маєте надати 2 кольорові фотографії паспортного розміру зроблені не раніше ніж за 6 місяців.

Разом із заповненою в системі он-лайн анкетою необхідно подавати наступні документи:
2 копії анкетних резюме підписаних заявником особисто
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм . 70% на фотографії повинно займати обличчя.
Закордонний паспорт/проїзний документ (оригінал + копія всіх сторінок). Якщо у Вас є ще один діючий паспорт або зберігся паспорт строк дії якого скінчився, будь-ласка, надайте фотокопії цих документів (усіх сторінок).
Перед подачею документів уважно ознайомтеся з додатковою інформацією на сайті www.inis.gov.ie

Важливо: якщо Ви подаєте документи на oформлення довготривалої візи (Long Stay – D) паспорт/проїзний документ повинен бути дійсним не менше 1 року з дати в’їзду до Ірландії . Якщо Ви подаєте документи на oформлення короткосроковоїї візи (Short Saty-C), паспорт/проїзний документ повинен бути дійсним не менше 6 місяців після дати виїзду з Ірландії.

оригінал + копія всіх сторінок
паспорт повинен бути дійсний не менше 6 місяців після бажаної дати від їзду з Ірландії
Інтерв’ю

Консульство не використовує форми інтерв’ю. Однак будьте готові до того, що в процесі розгляду документів візовий офіцер може зв’язатися з Вами, щоб задати деякі запитання.
Діти віком до 16 років

З 27 листопада 2008 року дітям до 16 років, які подорожують разом з батьками/одним збатьків/опікуном потрібно оформляти окрему візу навіть тоді, коли вони вписані в паспорт батька/матері/опікуна. Для цього необхідно заповнити окрему анкету на кожну дитину, яка подорожує до Ірландії, а також додати 2 фотографії дитини та оплатити окремий консульський збір.
Ми радимо не купувати квитки до того часу, поки рішення по візі не буде прийнято.
Загальні поради:

подавайте усі необхідні документи разом з анкетою,

переконайтеся, що документи складені в логічному порядку,

уважно ознайомтеся з інформацією на сайті перед тим, як подавати документи,

не використовуйте скріпок та файлів, не скріплюйте аркуші стиплером.

Увага! Подавати документи можна не раніше, ніж за 3 місяці до бажаної дати в’їзду!!! Усі необхідні документи подаються при наявності оригіналів або їх нотаріально завірених копій.

Документи видані українською/російською мовами надаються з перекладом їх на англійську мову. Переклад має бути завірений печаткою бюро перекладів та нотаріусом.

Подавати документи необхідно заздалегідь до бажаної дати в’їзду, враховуючи, що документи розглядаються візовим відділом Посольства Ірландії в Москві від 10 робочих днів.

УВАГА!!! Через значне збільшення кількості візових анкет впродовж весняно-літнього періоду (травень – серпень) час розгляду документів з моменту подачі та прийняття рішення Посольством Ірландії (Москва) буде наступним:
Бізнес віза – близько 2-х тижнів
Інші візи – близько 4-5 тижнів
Довгострокові візи типу D (Воз’єднання сім’ї і т.п.) – близько 2-х місяців
Впродовж цих чотирьох місяців Посольство Ірландії в Москві просить аплікантів та запрошуючих не турбувати візовий відділ дзвінками та електронними листами, окрім дійсно термінових ситуацій.

Подача документів здійснюється особисто або третьою особою без доручення. Отримання паспортів : особисто з пред’явленням квитанції про оплату консульського збору (видається при подачі документів) або третьою особою з нотаріальним дорученням від фізичних осіб, за дорученням на фірмовому бланку підприємства чи компанії від юридичних осіб.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

Як нас знайти

01133, місто Київ, вулиця Щорса, 44

(р-н станції метро Печерська. Йти по бульвару Лесі Українки в напрямку до магазину Спортмайстер до жовтої круглої будівлі № 44. Вхід між ресторанами «Челентано» та «Нірвана» у внутрішній двір).

Тел. +38 044 285 59 02 (понеділок-п'ятниця,


14.00 -- 17.00)


Дні та години прийому: понеділок-четвер


з 10.00 до 13.00 години.

За послуги в позаурочний час знімається екстра оплата – 300 грн.

http://irishconsulate.kiev.ua/ua/vizi


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.