Пошук по сайту:                    У базі 1167 записів.
Стартова » База даних по країнам » Ірландія » Робоча віза.

Ірландія

 


Робоча віза.

РОБОЧА ВІЗА

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Для отримання робочої візи Ви повинні мати Дозвіл на роботу в Ірландії (Work permit), який оформляється роботодавцем у Департаменті Підприємництва, Торгівлі і Зайнятості (Department of Enterprise, Trade and Employment) в Ірландії.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії роздрукованих з сайту та підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових фотографії, зроблених не раніше ніж за 6 місяців (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок
Дозвіл на роботу (оригінал + копія)
Лист від роботодавця, де вказано ім’я особи, на яку оформлено Дозвіл на роботу, її заробітна плата, а також назва і контакти місця роботи в Ірландії.
Якщо Ви їдете до Ірландії з метою виступів (в концертних/циркових програмах), Ви повинні надати свою програму.

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

http://irishconsulate.kiev.ua/ua/vizi/robocha


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.