Пошук по сайту:                    У базі 1166 записів.
За підтримки:

   Залиште запитання:
   
   


Корисна інформація
Австралія  (5) Австрія  (14) Аргентина  (2) Бельгія  (4) Болгарія  (11) Великобританія  (6) Греція  (15) Данія  (1) Держава Кувейт  (12) Естонія  (7) Єгипет  (4) Ізраїль  (19) Ірландія  (13) Іспанія  (17) Італія  (15) Канада  (8) Киргизька республіка   (9) Кіпр  (7) Королівство Таїланд  (11) Латвія  (10) Литва  (4) Люксембург  (5) Мальта  (6) Нідерланди  (14) Німеччина  (31) Нова Зеландія  (6) Норвегія  (4) ОАЕ  (10) ПАР  (5) Польща  (63)   Португалія  (8) Республіка Білорусь  (9) Республіка Кенія  (2) Республіка Кот-д-Івуар  (2) Республіка Ліберія  (4) Республіка Мальдіви  (2) Республіка Сейшелли  (3) Республіка-островів-Фіджі  (2) Росія  (12) Румунія  (5) Сирія  (4) Словаччина  (5) Словенія  (2) США  (11) Туреччина  (7) Угорщина  (10) Фінляндія  (9) Франція  (6) Хорватія  (7) Чехія  (13) Швейцарія  (2) Швеція  (8) Японія  (4)

 
Стартова » База даних по країнам » Ірландія » Гостьова/Туристична віза Ірландія в Україні.

Ірландія

 


Гостьова/Туристична віза Ірландія в Україні.


Примітка:

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Усі документи подані українською/російською мовою повинні супроводжуватись перекладом на англійську мову, зробленим в бюро перекладів.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії роздрукованих з сайту та підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок.
Довідка з місця роботи/навчання про збереження робочого місця (місця навчання) на час поїздки до Ірландії чи будь-який інший документ, якщо ви не працюєте/не навчаєтесь, що буде свідчити про вагомі підстави повернутися назад в Україну (володіння квартирою, машиною, договір купівлі-продажу) .
Довідка з банку про поточний рахунок (якщо витрати на поїздку та перебування в Ірландії буде покривати сам заявник ).
Документи на підтвердження родинного зв’язку між Заявником та особою, що запрошує (за наявності): свідоцтва про народження / одруження / розлучення / зміну імені і т.п.
Підтвердження бронювання готелю (в разі якщо Заявник їде самостійно як турист, без запрошення).
Копія сторінок з відмітками внутрішнього паспорту (якщо Заявник їде з метою туризму).
Зі сторони громадянина України/Євросоюзу, що проживає в Ірландії і запрошує потрібні наступні документи:
Запрошення англійською мовою у формі листа, в якому мають бути зазначені ім’я, прізвище та паспортні дані особи, яку запрошують, а також вказано приблизний час перебування її в Ірландії. У разі, якщо особа, що запрошує, збирається утримувати заявника під час його перебування в Ірландії та забезпечувати його житлом, ця інформація також повинна зазначатися у запрошенні.
Ксерокопія закордонного паспорту .
Ксерокопія сертифікату про реєстрацію (Green book) * немає у громадян Євросоюзу*
Ксерокопія дозволу на роботу (Work permit) * немає у громадян Євросоюзу*
Довідка з місця роботи.
Довідка від домовласника в Ірландії.
Документ, що підтверджує фінансовий стан достатній для утримання сім’ї на час перебування в Ірландії:
банківський рахунок (якщо особа збирається утримувати Вас під час перебування в Ірландії)
чеки на зарплату (3-4 шт. за останній період)
форма Р-60
останні сплачені рахунки за електроенергію, телефон
Копія свідоцтва про реєстрацію шлюбу (якщо запрошується дружина/чоловік).
Копія свідоцтва про народження (якщо запрошується дитина) * Нотаріальний дозвіл одного з батьків для виїзду неповнолітньої дитини закордон.
Якщо особа, що запрошує, є громадянином Ірландії, від неї надаються наступні документи:
Запрошення.
Ксерокопія паспорту (візи, відмітки)
Виписка з банку про остаток на рахунку (якщо Ваші витрати під час перебування в Ірландії бере на себе особа, що запрошує).
2-3 оплачених рахунки за комунальні послуги ( електроенергія, газ, телефон, Інтернет…)

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

http://irishconsulate.kiev.ua/ua/vizi/gostova-turistichna


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.