Пошук по сайту:                    У базі 1163 записів.
Стартова » База даних по країнам » Ірландія » Гостьова/Туристична віза Ірландія в Україні.

Ірландія

 


Гостьова/Туристична віза Ірландія в Україні.


Примітка:

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Усі документи подані українською/російською мовою повинні супроводжуватись перекладом на англійську мову, зробленим в бюро перекладів.
Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:
2 копії роздрукованих з сайту та підписаних особисто анкетних резюме. Заповнити анкету Ви можете на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx
2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.
Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок.
Довідка з місця роботи/навчання про збереження робочого місця (місця навчання) на час поїздки до Ірландії чи будь-який інший документ, якщо ви не працюєте/не навчаєтесь, що буде свідчити про вагомі підстави повернутися назад в Україну (володіння квартирою, машиною, договір купівлі-продажу) .
Довідка з банку про поточний рахунок (якщо витрати на поїздку та перебування в Ірландії буде покривати сам заявник ).
Документи на підтвердження родинного зв’язку між Заявником та особою, що запрошує (за наявності): свідоцтва про народження / одруження / розлучення / зміну імені і т.п.
Підтвердження бронювання готелю (в разі якщо Заявник їде самостійно як турист, без запрошення).
Копія сторінок з відмітками внутрішнього паспорту (якщо Заявник їде з метою туризму).
Зі сторони громадянина України/Євросоюзу, що проживає в Ірландії і запрошує потрібні наступні документи:
Запрошення англійською мовою у формі листа, в якому мають бути зазначені ім’я, прізвище та паспортні дані особи, яку запрошують, а також вказано приблизний час перебування її в Ірландії. У разі, якщо особа, що запрошує, збирається утримувати заявника під час його перебування в Ірландії та забезпечувати його житлом, ця інформація також повинна зазначатися у запрошенні.
Ксерокопія закордонного паспорту .
Ксерокопія сертифікату про реєстрацію (Green book) * немає у громадян Євросоюзу*
Ксерокопія дозволу на роботу (Work permit) * немає у громадян Євросоюзу*
Довідка з місця роботи.
Довідка від домовласника в Ірландії.
Документ, що підтверджує фінансовий стан достатній для утримання сім’ї на час перебування в Ірландії:
банківський рахунок (якщо особа збирається утримувати Вас під час перебування в Ірландії)
чеки на зарплату (3-4 шт. за останній період)
форма Р-60
останні сплачені рахунки за електроенергію, телефон
Копія свідоцтва про реєстрацію шлюбу (якщо запрошується дружина/чоловік).
Копія свідоцтва про народження (якщо запрошується дитина) * Нотаріальний дозвіл одного з батьків для виїзду неповнолітньої дитини закордон.
Якщо особа, що запрошує, є громадянином Ірландії, від неї надаються наступні документи:
Запрошення.
Ксерокопія паспорту (візи, відмітки)
Виписка з банку про остаток на рахунку (якщо Ваші витрати під час перебування в Ірландії бере на себе особа, що запрошує).
2-3 оплачених рахунки за комунальні послуги ( електроенергія, газ, телефон, Інтернет…)

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

http://irishconsulate.kiev.ua/ua/vizi/gostova-turistichna


Додайте свій коментар

Ваше ім'я*

Повідомлення*


Введіть текст з малюнка*

« Повернутися назад

За підтримки:
Головна   |   Про нас   |   Інформація по країнах   |   Адреси посольств та консульств   |   Часті запитання   |   Контакти
Корисне  |  Інформаційні матеріали ЦКМ   |  Статті  



© 2005-2017 Всі права збережено www.migrantinfo.org.ua, Інформація для мігрантів.
Розроблено AbcSite. Підтримка проекту IOM-Ukraine.